Поїздка в Одеську область (Миколаївка)
Київ - Одеська область (с. Миколаївка) - Київ.
Тривалість - 3 дні. Довжина шляху - приблизно 1120 км. Тип покриття - асфальт. Допустимий клас мотоциклів - всі класи.
Швидкість пересування залежить від дорожніх умов, але в середньому від 80 до 130 км/год. Мотоцикл повинен дозволяти спокійно їхати з крейсерською швидкістю 100 км/год.
Вимоги до учасників: вік 18+, наявність повного комплекту захисного екіпірування, наявність дощовика, технічно справний мотоцикл з повним комплектом документів. Максимальна кількість - 25 учасників (з пасажирами включно). Зворотний зв'язок з усіма учасниками заплановано до 7 вересня, якщо заявка опрацьована і участь підтверджено організаторами.
* Проведення заходу може бути перенесено або скасовано в залежності від санітарно-епідеміологічного стану в Україні (обмежень, введених в її окремих регіонах) та інших умов. Умови та порядок проведення заходу (місце зустрічі, маршрут проїзду тощо) можуть бути змінені без попередження. Слідкуйте за оновленнями на цій сторінці.
Програма поїздки
Збір учасників поїздки в Києві і виїзд колоною у напрямку Одеси. День, звичайно, не простий, в нас попереду довгий переїзд до нашого готелю, але! Маршрут заплановано з урахуванням достатньої кількості зупинок на відпочинок. По дорозі смачно поїмо, поспішати сильно не будемо, і до вечора дістанемося мети. А по приїзду морський бриз, пляж, неймовірна природа і краса узбережжя у сукупності зі смачною вечерею прямо на березі вдихнуть в нас сили. Свіже повітря, зірки, море, ситна вечеря, трохи вина і приємна втома після мотоцикла - майже ідеальний комплект мотомандрівника.
Вранці сніданок і бігом на пляж! Відпочинемо, перекусимо і вирушимо на виноробню. Мотоцикли залишаємо в готелі, для всіх буде організовано трансфер. По приїзду відразу починається дегустація вина. Його подають з сиром і паштетом домашнього приготування. Далі ми повністю занурюємося в атмосферу виробництва вина зі справжнім французьким шармом. І тут краще один раз побачити, ніж ... ну ви знаєте. Ми побачимо весь процес від виноградників до готової продукції. Виїдемо в поле і побуваємо у підвалах з вином.
Дружина винороба під час екскурсії займається приготуванням вечері для всієї нашої групи. Нас чекають домашні страви та страви, приготовані на мангалі, і запевняємо, що це буде дуже правильне поєднання їжі та вина. Цю вечерю можна сміливо назвати гастрономічним шедевром.
Вранці третього дня ми після сніданку починаємо свій шлях до Києва. В дорозі також заплановано зупинку на обід, обміняємось враженнями, відпочинемо і, як це найчастіше буває, домовимось в наступний раз тією ж компанією поїхати у новий тур!